Busreizen informatie

Busreizen richting Lloret de Mar en Blanes

Ben jij op zoek naar een super voordelige, maar mega gezellige vakantie waar je ook nog eens met z’n allen bij elkaar kunt zitten in die chille Royal Class stoelen? Dan is een busreis echt jouw ding!

De busreizen naar Lloret de Mar & Blanes worden uitgevoerd op basis van Royal Class. Je hebt hier 94 centimeter beenruimte en de leuning is verstelbaar.

Hoe lang ben ik onderweg?

De busreis duurt ongeveer 22 uur, afhankelijk van het verkeer en de pauzes van de chauffeurs.

Is bagage bij de prijs inbegrepen?

Ja zeker, de prijs van de busreis is inclusief bagage. Je kunt als handbagage één tas van 5 kilo meenemen. Onderin de bus heb je de mogelijkheid om één tas/koffer van 20 kilo mee te nemen.

Vertrekinformatie vanuit Nederland

De adresgegevens en vertrektijden van de opstapplaats worden twee weken voor vertrek gemaild. Onderstaand schema is dan ook ter indicatie.

Let op:Er wordt alleen vanaf de opstapplaats Zwolle gereden mits er voldoende deelname is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen wij je vragen om op één van de andere opstapplaatsen op te stappen. Hier wordt je tijdig van op de hoogte gebracht.

Opstapplaats

De standaardopstapplaats van onze busreizen is Maastricht, deze opstapplaats is bij de prijs inbegrepen. Voor de overige opstapplaatsen vragen wij een toeslag van € 10,- per persoon. Deze wordt in de prijstabel direct meegerekend.

Kan ik van opstapplaats veranderen?

Tot drie weken voor vertrek kunnen we de opstapplaats voor je wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center. Mocht je de opstapplaats binnen drie weken voor vertrek nog willen wijzigen is dit te allen tijde op aanvraag. Hiervoor worden wijzigingskosten berekend.

Is het mogelijk om een stoel te reserveren?

Het is niet mogelijk om een stoel te reserveren voor jouw busreis richting Lloret de Mar of Blanes. Dit wordt onderling bij aankomst in de bus geregeld.

Ik wil graag met eigen vervoer op vakantie, kan dat?

Het is zeker mogelijk om op eigen gelegenheid op vakantie te gaan. Neem contact op met onze medewerkers op het Contact Center en zij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Hoe laat moet ik op de opstapplaats aanwezig zijn?

Zorg ervoor dat je minimaal 45 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent op de plaats van vertrek. De bus vertrekt stipt op de doorgegeven vertrektijd. Zorg dan ook dat je op tijd aanwezig bent zodat de bus op tijd kan vertrekken.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om op tijd te vertrekken, maar wij zijn afhankelijk van de drukte op de weg. Houd er daarom rekening mee dat de bus later bij de opstapplaats kan arriveren.

Uitstapplaats op bestemming

De uitstapplaatsen bevinden zich altijd in de nabije omgeving van de accommodatie. Op sommige bestemmingen kan het zo zijn dat we te maken hebben met lokale wetten waardoor wij niet in staat zijn om in de directe omgeving te stoppen. Wij zijn dan genoodzaakt om te stoppen op de daarvoor bestemde plekken, deze zijn speciaal voor internationale touringcars. De plekken worden door de lokale autoriteiten aangewezen. Het kan daardoor mogelijk zijn dat je het laatste stuk naar de accommodatie moet lopen.

Let op: Door technische redenen kan er op de factuur komen te staan dat je een heen- en terugvlucht geboekt hebt. Echter, gaan jullie gewoon met de bus naar Spanje. Check de actuele vertrektijden altijd op de busreizen pagina of neem contact op met ons Contact Center.

Vertrekinformatie vanuit Spanje

De vertrektijd ligt tussen 17:00 uur en 22:00 uur op de dag van vertrek. De juiste vertrektijd wordt op bestemming door de reisleiding bekendgemaakt. Je hoort dit uiterlijk 14:00 uur op de dag van vertrek. De exacte vertrektijd kan op voorhand niet gemeld worden, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden wet.

Houd er rekening mee dat jullie de volgende dag in Nederland arriveren.