Busreizen informatie

Busreizen naar Lloret de Mar en Blanes

Ben jij op zoek naar een super voordelige, maar mega gezellige vakantie waar je ook nog eens met z’n allen bij elkaar kunt zitten in die chille Royal Class stoelen? Dan is een busreis echt jouw ding! Super handig is ook nog dat de bagage al bij de prijs is inbegrepen. Naast je handtas mag je onderin de bus ook één tas/koffer van 20 kilo meenemen.

De busreizen naar Lloret de Mar & Blanes worden uitgevoerd op basis van Royal Class. Je hebt hier 94 centimeter beenruimte en de leuning is verstelbaar.

Hoe lang ben ik onderweg?

De busreis duurt ongeveer 22 uur, afhankelijk van het verkeer en de pauzes van de chauffeurs.

Is bagage bij de prijs inbegrepen?

Ja zeker, de prijs van de busreis is inclusief bagage. Je kunt als handbagage één tas van 5 kilo meenemen. Onderin de bus heb je de mogelijkheid om één tas/koffer van 20 kilo mee te nemen.

Vertrekinformatie vanuit Nederland voor de bestemmingen Blanes & Lloret de Mar

Let op: Onderstaande tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, de exacte vetrektijd ontvang je maximaal een week voor vertrek van ons per e-mail.

 

Let op: Er wordt alleen vanaf de opstapplaats Zwolle gereden mits er voldoende deelname is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen wij je vragen om op één van de andere opstapplaatsen op te stappen. Hier wordt je tijdig van op de hoogte gebracht.

Extra kosten opstapplaats

De kosten voor een vertrek vanaf Maastricht zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de overige opstapplaatsen vragen wij een toeslag van € 10,- per persoon. Deze wordt in de prijstabel direct meegerekend.

Kan ik van opstapplaats veranderen?

Tot drie weken voor vertrek kunnen we de opstapplaats voor je wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons contact center. Mocht je de opstapplaats binnen drie weken voor vertrek nog willen wijzigen is dit te allen tijde op aanvraag. Hiervoor worden wijzigingskosten berekend.

Hoe lang voor vertrek moet ik aanwezig zijn op de opstapplaats?

Zorg ervoor dat je minimaal 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent op de plaats van vertrek. Uiteraard doen wij ons uiterste best om op tijd te vertrekken, maar wij zijn afhankelijk van de drukte op de weg. Houd er daarom rekening mee dat de bus later bij de opstapplaats kan arriveren.

Uitstapplaats op bestemming

De uitstapplaatsen bevinden zich altijd in de nabije omgeving van de accommodatie. Op sommige bestemmingen kan het zo zijn dat we te maken hebben met lokale wetten waardoor wij niet in staat zijn om in de directe omgeving te stoppen. Wij zijn dan genoodzaakt om te stoppen op de daarvoor bestemde plekken, deze zijn speciaal voor internationale touringcars. De plekken worden door de lokale autoriteiten aangewezen. Het kan daardoor mogelijk zijn dat je het laatste stuk naar de accommodatie moet lopen.

Let op: Door technische redenen kan er op de factuur komen te staan dat je een heen- en terugvlucht geboekt hebt. Echter, gaan jullie gewoon met de bus naar Spanje. Check de actuele vertrektijden altijd op de busreizen pagina of neem contact op met ons contact center.

Vertrekinformatie vanuit Spanje

De vertrektijd ligt tussen 17:00 uur en 22:00 uur op de dag van vertrek. De juiste vertrektijd wordt op bestemming door de reisleiding bekendgemaakt. Je hoort dit uiterlijk 14:00 uur op de dag van vertrek. De exacte vertrektijd kan op voorhand niet gemeld worden, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden wet.

Houd er rekening mee dat jullie de volgende dag in Nederland arriveren.