Busreizen informatie

Busreizen naar Lloret de Mar en Blanes

Ben jij opzoek naar een super voordelige, maar mega gezellige vakantie waar je ook nog eens met z’n allen bij elkaar kunt zitten in die chille Royal Class stoelen? Dan is een busreis echt jouw ding! Super handig is ook nog dat de bagage al bij de prijs is inbegrepen. Naast je handtas mag je onderin de bus ook één tas/koffer van 15 kilo meenemen!

De busreizen naar Lloret de Mar worden uitgevoerd op basis van royal class. Je hebt hier net iets meer beenruimte en de leuning is verstelbaar. De reizen met uitzondering van de camping worden ook uitgevoerd op basis van Royal Class. De campingreizigers zullen vervoerd worden op basis van Economy Class.

Hoe lang ben ik onderweg?

De busreis zal afhankelijk van het verkeer en de pauzes van de chauffeur zo’n 22 uur duren.

Is bagage bij de prijs inbegrepen?

Ja zeker, de prijs van de busreis is inclusief bagage. Je kunt als handbagage 1 tas van 5 kilo meenemen. Onderin de bus heb je de mogelijkheid om 1 tas/koffer van 15 kilo mee te nemen.

Vertrek informatie vanuit Nederland

Let op! Onderstaande tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, de exacte vetrektijd ontvang je maximaal een week voor vertrek van ons per mail.

Wij hanteren de volgende opstapplaatsen voor jouw vakantie naar Lloret de Mar en Blanes:

  • Amsterdam: 11:00 uur vanaf Station Duivendrecht, stationsweg
  • Houten: 12:15 uur vanaf Centraal Station, de molen 83
  • Eindhoven: 13:45 uur vanaf Station Beukenlaan, bij kruising Achtseweg Zuid en Beukenlaan
  • Zwolle: 10:45 uur vanaf NS Station, Hanzelaan
  • Maastricht: 15:15 uur vanaf MVV Stadion, Stadionplein

Let opEr wordt alleen vanaf de opstapplaats Zwolle gereden mits er voldoende deelnamen is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen wij je vragen om op één van de andere opstapplaatsen op te stappen. Hier zal je tijdig van op de hoogte worden gebracht.

Kan ik van opstapplaats veranderen?

Mocht je op de heenreis een andere opstapplaats willen dan op de terugreis dan is dit alleen mogelijk op aanvraag. Zorg dan ook dat de hoofdboeker per mail/ telefonisch contact opneemt.

Hoe lang voor vertrek moet ik aanwezig zijn op de opstapplaats?

Zorg er daarnaast voor dat je minimaal 60 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent op de plaats van vertrek. Uiteraard doen wij ons uiterste best om op tijd te vertrekken. Echter, zijn wij afhankelijk van de drukte op de weg. Houd er rekening mee dat de bus te laat bij de opstapplaats kan arriveren.

Hoe herken ik de bussen?

De bussen kun je herkennen aan het bordje Happyliner / Labyrinth /GOfun.

Uitstapplaats op bestemming

De uitstapplaatsen bevinden zich altijd in de nabije omgeving van de accommodatie. Echter, op sommige bestemmingen kan het zo zijn dat we te maken hebben met lokale wetten waardoor wij niet in staat zijn om in de directe omgeving te stoppen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om te stoppen op de daarvoor bestemde internationale touringcars die door de autoriteiten zijn aangewezen. Het kan dan ook mogelijk zijn dat je het laatste stuk naar de accommodatie moet lopen.

Let op Door technische redenen kan er op de factuur komen te staan dat je een heen- en terugvlucht geboekt hebt. Echter, gaan jullie gewoon met de bus naar Spanje. Check de actuele vertrektijden altijd de busreizen pagina of neem contact op met ons callcenter.

Vertrek informatie vanuit Spanje

De vertrektijd ligt tussen 17:00 uur en 22:00 uur op de dag van vertrek. De juiste vertrektijd wordt op bestemming door de reisleiding bekend gemaakt. Je hoort dit uiterlijk voor 14:00 uur op de dag van vertrek. De exacte vertrektijd kan op voorhand helaas niet gemeld worden, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden wet.

Houd er rekening mee dat jullie de volgende dag in Nederland arriveren.