Ronnie Flex

RONNIE FLEX exclusief met GOfun op summertour!

Aankomende zomer treedt een van de populairste rappers van Nederland op de vetste partybestemmingen van Europa op, en jij kan daarbij zijn! Ronnie Flex is EXCLUSIEF te zien op de feesten van GOfun. Ben jij klaar om de partyvakantie van je leven naar een next level te tillen en hard te gaan met Ronnie Flex? Boek dan nu je vakantie bij GOfun!

Boek dus snel de partyvakantie van je leven met vertrek in de week van 30 juli of 6 augustus met verblijf in Appartemetnten Bolero Park of Appartementen Elvira en ontvang gratis kaarten voor Ronnie Flex, bekijk de beschikbaarheid op www.gofun.nl en BE THERE!

Ronnie Flex is geboren in 1992 te Rotterdam. Muziek wordt er met de paplepel ingegoten door zijn muziekale ouders. Dit zorgt ervoor dat hij als kleine peuter stuitert op beats van Dr Dre en een uitgebalanceerd dieet
van DJ Premier, Biggie en Motown krijgt. Vanaf zijn 14e begint het in jonge Flex te kriebelen en begint hij beats te maken en raps te schrijven. Dit alles om zijn grote plan te laten slagen. Dat plan is om de grootste hiphopper te worden die
Nederland ooit gezien heeft!

Hoe verzilver ik mijn tickets?

Twee weken voor vertrek ontvang je van ons een mail met daarin de tickets, print deze uit en lever ze op bestemming in bij de reisleiding. Zij zullen je van de juiste bandjes voorzien.