Stage

Wij zijn weer opzoek naar stagiaires!

GOfun Jongerenreizen is onderdeel van Corendon en al bijna tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. GOfun heeft een sterke positie in de markt dankzij accommodaties op de beste locaties tegen de scherpste prijzen. GOfun verzorgd o.a. reizen naar Albufeira, Blanes, Chersonissos, Lloret de Mar, Mallorca, Sunny Beach en Zakynthos.

Werkzaamheden

Als stagiaire voor GOfun ondersteun je de afdeling Product en help je mee met reserveringen en groepsaanvragen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het assisteren in het beheren en verbeteren van ons product. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van accommodatieteksten, nieuwe foto’s bij accommodaties uploaden, prijsvergelijkingen uitvoeren en meer. Daarnaast ga je (groepen) jongeren werven die op vakantie willen en verkoop je hen reizen. Je zal dus veel klantcontact hebben, zowel per telefoon als mail. Taken zijn o.a. het maken van offertes, opzetten van mailings en actief benaderen van (potentiële) klanten.

Als nevenactiviteit heb je ook een ondersteunende functie in de werving, selectie en training van reisleiding. Kortom: Een uitdagende functie voor een echte duizendpoot!

Wij zoeken

Een student met een MBO/HBO opleiding in de richting Hospitality of Toerisme. Je bent proactief, beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en bent commercieel ingesteld. Daarnaast ben je analytisch, zeer accuraat, zelfstandig, verantwoordelijk en initiatiefrijk. Ervaring met Microsoft Office en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.

Ben jij die topper met ambitie en een volle dosis enthousiasme? Dan maken wij graag kennis met jou!

Praktische informatie

GOfun is gevestigd in het hoofdkantoor van Corendon in Lijnden. Je krijgt een werkplek binnen ons eigen GOfun-kantoor. De stageperiode start bij voorkeur 1 juni. voor een periode van 5 maanden. Het betreft een fulltime (meewerk)stage van 40 uur per week. Eigen vervoer (auto/scooter) naar kantoor is wenselijk, aangezien het OV beperkt is. GOfun biedt een stagevergoeding.

Interesse?

Wij zijn geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Kijk op www.GOfun.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Herken jij jezelf in dit profiel en voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie met korte communicatielijnen? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar info@gofun.nl