Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

VIP reisleider Dennis Schouten

GA JIJ OP REIS MET DENNIS SCHOUTEN?

Wie is Dennis Schouten?!

Dennis Schouten, beter bekend als verslaggever van Powned, gaat in de zomer van 2020 samen met GOfun op reis naar Mallorca & Lloret de Mar! Hij is bekend van zijn reportages voor Pownews, Veronica Inside en de serie: Onrecht samen met Bram Krikke. Afgelopen zomer is Dennis samen met GOfun op pad gegaan om een nieuwe serie op te nemen: GOfunzig. Deze ervaring is zo goed bevallen dat hij dit graag nog een keer wilt beleven samen met jullie! Wil jij samen met Dennis een biertje drinken op het strand of feesten tot in de vroege uurtjes in één van de allerleukste discotheken? Check hieronder de agenda van Dennis en de boekingsmogelijkheden.

Hoe zorg ik dat Dennis Schouten mijn reisleider is?

Boek je reis in de week van 27 juli naar Albufeira, in de week van 29 juli naar Lloret en naar Sunny Beach in de week van 4 augustus. Zo ben jij verzekerd van Dennis Schouten als jouw reisleider. De reis boek je in de bovengenoemde periode via via via de website van GOfun. Hij zal in de aangegeven weken aanwezig zijn in de plaats waar jij de reis naartoe hebt geboekt en ervoor zorgen dat jij de vakantie van je leven beleeft.

Favorieten van Dennis Schouten

Bolero Park

Bolero Park Appartementen is een mooi complex. Mooi gelegen en ook niet zo ver lopen naar de uitgaansgelegenheden.

Appartementen L'hort

Appartementen L'hort is ook een mooi complex. Klein, maar wel van alle gemakken voorzien.

Bekijk hier de andere accommodaties in Lloret de Mar

Cheerfulway Oura Nova

Cheerfulway Oura Nova top complex op loopafstand van het strand en de strip. Hoorde ook dat hij nog eens gerenoveerd wordt, is toch helemaal mooi!

Cheerfulway Torre da Aldeia

Cheerfulway Torre da Aldeia Klein complex maar wel naast de barren. Na het stappen dus rollend naar huis.

Bekijk hier de andere accommodaties in Albufeira

Admiral Plaza

Admiral Plaza Goed complex, leuke kamers en een top bar met eten.

Palm Residence

Palm Residence Lekker kleinschalig complex zonder zwembad op 5 minuten lopen van de strip vandaan.

Bekijk hier de andere accommodaties in Sunny Beach

Wat te doen in ...

Wat te doen in Lloret de Mar

Ben jij een echt feestbeest en ga jij alleen maar voor de dikste clubs en vetste feesten? Dan is partybestemming Lloret de Mar absoluut iets voor jou! Iedere avond gaat het dak er af in de vele clubs, feestcafés en kroegen die op en rond de strip te vinden zijn. Daarnaast kun je heerlijk uitbrakken op het zandstrand of heerlijk eten in een van de vele restaurants.

Wat te doen in Albufeira

Chillen in de kroegen van Oud-Albufeira, feesten in de discotheken van Nieuw-Albufeira en uitbrakken op het Praia da Oura strand. Albufeira heeft het allemaal en is de ideale bestemming voor een vette vakantie voor jongeren!

Wat te doen in Sunny Beach

Clubs, clubs en nog meer clubs; dat is Sunny Beach! 24/7 kan jij hier terecht voor een feestje. Sunny Beach staat dan ook bekend om haar grote discotheken, totale madness en super lage prijzen waardoor je volledig kunt vergeten dat er naast deze partyplace ook nog een normaal leven is. Overdag kan je op het brede strand aan de Zwarte Zee bijtanken voor weer een volgende avond stappen!