Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

VIP reisleidster Sophie Milzink

GA JIJ OP REIS MET SOPHIE MILZINK?

Wie is SOPHIE MILZINK?!

Sophie Milzink, een bekende influencer & content creator, gaat in de zomer van 2020 samen met GOfun op reis naar Kreta & Kos! Zij is bekend van haar razend populaire YouTube-kanaal, waar zij met komische video’s reageert op bepaalde gebeurtenissen en tv-programma’s. Verder heeft ze een eigen serie waarin ze met wisselende gasten over verschillende onderwerpen praat en dit alles deelt met haar vele volgers. De afgelopen jaren is zij samen met vrienden op reis geweest en deze ervaring wilt zij graag nog een keer beleven samen met jullie! Wil jij samen met Sophie de beste feesten pakken op Starbeach of een mooie foto maken van de zonsondergang op Kos?

Hoe zorg ik dat Sophie Milzink mijn reisleidster is?

Boek je reis met vertrek in de week van 13 juli naar Kreta en in de week van 15 juli naar Kos. Zo ben jij verzekerd van Sophie Milzink als jouw reisleidster. De reis boek je in de bovengenoemde periode via via via de website van GOfun. Zij zal in de aangegeven weken aanwezig zijn in de plaats waar jij de reis naartoe hebt geboekt en ervoor zorgen dat jij de vakantie van je leven beleeft.

Sophie's favourites

Adams Appartementen

Adams Appartementen is een chill complex en lekker dichtbij Starbeach ook. Hoef je ook niet zover te lopen voor een feestje.

Maria Appartementen

Maria Appartementen is een ander chill complex, lekker op loopafstand van de strip. Na een avondje stappen kan je rollend naar huis.

Bekijk hier de andere accommodaties in Chersonissos

Apollon Hotel

Apollon Hotel lekker luxe en opgeknapt. Met alle hapjes en drankjes inclusief, helemaal top toch?

Stavroula Appartementen

Stavroula Appartementen Cheap appartement met balkon waar je met je vrienden kunt drinken. Het zwembad is trouwens ook chill.

Bekijk hier de andere accommodaties in Kos

Wat te doen in ...

Wat te doen in Chersonissos

Chersonissos is Starbeach en Starbeach is Chersonissos. Starbeach is een aangelegd paradijs van zwembaden, een lazy river, een restaurant, poolbars, dikke lounge sets en een strandje waar je overdag kunt chillen. De hele dag door klinken hier de chillste mixtapes van de beste DJ’s en eind van de middag is er iedere dag een schuimparty! Daarnaast wordt deze vette locatie 3 maal per week omgetoverd tot een openlucht discotheek waar heel Chersonissos naar toe gaat. Zorg dat je deze festivals niet mist! Verder kan je langs de boulevard en op de hoofdstraat heerlijk eten, shoppen en natuurlijk feesten in de leukste café’s en clubs. Ben jij klaar voor jouw jongerenreis naar het populaire Chersonissos?

Wat te doen in Kos

Als iets een vette, mooie en gemoedelijke jongerenbestemming in 1 is, is het Kos wel. Langs het strand, de haven en door het centrum van Kos-stad zijn allemaal fietspaden aangelegd, waardoor je op super leuke manier het eiland kunt verkennen. Ben jij wel te paaien voor een avondje stappen? Dan zit je op Kos ook goed want hier zitten alle bars gezellig bij elkaar. Volgende dag lekker uitbrakken op het strand of liever een dagje met een boot het water op? In dit stukje Griekenland kan het allemaal!