Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Voucher verzilveren

Beste Voucherhouder,

We hopen dat je onze brief kon waarderen die je via de post hebt ontvangen. We blijven het natuurlijk jammer vinden dat we deze zomer niet met jullie op stap kunnen, maar ondertussen blijven we niet stil zitten. Inmiddels is bijna ons gehele aanbod voor 2021 op onze website te boeken en als je het leuk vindt kan je hier het aanbod bekijken. Daarnaast hebben we nog iets moois voor jullie geregeld;

100 EURO extra tegoed op je vakantie voor 2021*!

Mocht je een reis vinden die je interessant vindt, stuur ons dan een e-mail of Whatsapp bericht met jouw boekingsnaam en -nummer, zodat we de korting zo snel mogelijk kunnen verwerken. Mocht de prijs toch hoger uitvallen dan verwacht, bel dan even of laat ons dit weten via de mail/chat.


25% JBL korting via www.jbl.nl

We hebben per voucherhouder een unieke kortingscode geregeld voor één JBL product. Als je een mail stuurt naar info@gofun.nl of een Whatsapp bericht stuurt naar 06-13837735 met je boekingsnummer en naam met als onderwerp JBL, sturen wij je de unieke code toe. Deze code is in te wisselen op alle producten op de www.jbl.nl website, met uitzondering van de Outlet en Sale artikelen. Bij het afrekenen van de winkelwagen (knop bestellen) heb je rechts de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren.

20% korting bij Muchachomalo via www.muchachomalo.com

Met kortingscode SUMMERMM20 krijg je 20% korting op een bestelling. Niet geldig op artikelen die in de Sale zijn.

Het GOfun team wenst jullie een mooie zomer en we hopen dat bovenstaande, jullie zomer een beetje beter maakt. Tot volgend jaar.

Team GOfun

 Klik hier om de voorwaarden van de reisvoucher te bekijken.

*Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.

button_voucher.png