Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Busreizen Lloret de Mar

Busreizen richting Lloret de Mar

Hoe lang ben ik onderweg?

De busreis duurt ongeveer 22 uur, afhankelijk van de drukte op de weg en de pauzes van de chauffeurs.

Is bagage bij de prijs inbegrepen?

Ja zeker, de prijs van de busreis is inclusief bagage. Onderin de bus is het toegestaan om één kofer/tas (afmetingen: 95x65x22) met maximaal 20 kilo mee te nemen. Als handbagage mag er een kleine tas (max 5 kilo) worden meegenomen.

Inien je meerdere stuks aan ruimbagage hebt meegenomen kan het voorkomen dat de chauffeur deze weigerd.

Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Eigen eten en drinken mag wel, ook zal de chauffeur onderweg meerdere malen stoppen.

Vertrekinformatie vanuit Nederland

Let op: De tijden en opstaplaatsen op de tickets zijn fictief. De actuele vertrektijden ontvang je ongeveer tien dagen voor vertrek per e-mail. Je ontvangt dan ook de tickets voor de bus. Tevens dien je 45 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Opstapplaats

De standaard opstapplaats van onze busreizen is Maastricht, deze opstapplaats is bij de prijs inbegrepen. Voor de overige opstapplaatsen vragen wij een toeslag van € 10,- per persoon. Deze wordt in de prijstabel direct meegerekend.

Kan ik van opstapplaats veranderen?

Tot drie weken voor vertrek kunnen we de opstapplaats voor je wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center. Mocht je de opstapplaats binnen drie weken voor vertrek nog willen wijzigen is dit te allen tijde op aanvraag. Tevens wordt voor het wijzigen van de opstapplaats wijzigingskosten in rekening gebracht.

Is het mogelijk om een stoel te reserveren?

Ja, dit is mogelijk. Het is mogelijk om tegen betaling (€17,50 per persoon / stoel per enkele reis) een essentie aan te vragen. Deze essenties zijn op aanvraag en geldig vanaf het overstappunt. Daarnaast kun je ook een kosteloze preferentie doorgeven, maar dit kan nooit gegarandeerd worden. Mocht je last hebben van wagenziekte geef dit bij het maken van de boeking door aan onze medewerkers van het Contact Center. Zij zullen dit doorgeven aan de busmaatschappij.

Ik wil geen gebruik maken van de busreis, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, geef dit direct na het maken van de boeking aan bij onze medewerkers van het Contact Center. Zij zullen de busreis aanpassen, tevens ontvang je een passende korting omdat je geen gebruik maakt van de busreis (dit kan tot uiterlijk 5 werkdagen na het maken van de boeking, buiten 6 weken voor vertrek).

Hoe laat moet ik op de opstapplaats aanwezig zijn?

Zorg ervoor dat je minimaal 45 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent op de plaats van vertrek. De bus vertrekt stipt op de doorgegeven vertrektijd. Zorg dan ook dat je op tijd aanwezig bent zodat de bus op tijd kan vertrekken.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om op tijd te vertrekken, maar wij zijn afhankelijk van de drukte op de weg. Houd er daarom rekening mee dat de bus later bij de opstapplaats kan arriveren.

Uitstapplaats op bestemming

De uitstapplaatsen bevinden zich altijd in de nabije omgeving van de accommodatie. Op sommige bestemmingen kan het zo zijn dat we te maken hebben met lokale wetten waardoor wij niet in staat zijn om in de directe omgeving te stoppen. Wij zijn dan genoodzaakt om te stoppen op de daarvoor bestemde plekken, deze zijn speciaal voor internationale touringcars. De plekken worden door de lokale autoriteiten aangewezen. Het kan daardoor mogelijk zijn dat je het laatste stuk naar de accommodatie moet lopen.

Let op: Door technische redenen kan er op de factuur komen te staan dat je een heen- en terugvlucht geboekt hebt. Echter, gaan jullie gewoon met de bus naar Spanje. Check de actuele vertrektijden altijd op de busreizen pagina of neem contact op met ons Contact Center.

Vertrekinformatie vanuit Spanje

De vertrektijd ligt tussen 17:00 uur en 22:00 uur op de dag van vertrek. De juiste vertrektijd wordt op bestemming door de reisleiding bekendgemaakt. Je hoort dit uiterlijk 14:00 uur op de dag van vertrek. De exacte vertrektijd kan op voorhand niet gemeld worden, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden wet.

Houd er rekening mee dat jullie de volgende dag in Nederland arriveren.

Hotels en appartementen waar je met de bus naartoe kan

  • >> Appartementen Bolero Park dit is het populairste complex van Lloret de Mar vanwege de perfecte ligging en het grote zwembad met zonneterras.
  • >> Appartementen las Mariposas is de andere best seller van Lloret de Mar. Het complex ligt iets verder van de strip maar heeft wel een mega chil zwembad met zonneterras.
  • >> Appartementen Blau ligt direct aan de strip en op nog geen huizenblok verwijdert van het strand.
  • >> Appartementen Condado dit complex beschikt over een dakterras met zwembad!
  • >> Hotel Delamar ook dit hotel is nieuw in ons aanbod, het hotel biedt ontbijt en avondeten en is toegangelijk vanaf 18 jaar!