Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Busreizen Lloret de Mar

Busreizen richting Lloret de Mar

Hoe lang ben ik onderweg?

De busreis duurt ongeveer 22 uur, afhankelijk van de drukte op de weg en de pauzes van de chauffeurs.

Is bagage bij de prijs inbegrepen?

Ja zeker, de prijs van de busreis is inclusief bagage. Onderin de bus is het toegestaan om één kofer/tas met maximaal 20 kilo mee te nemen. Als handbagage mag er een kleine tas worden meegenomen.

Inien je meerdere stuks aan ruimbagage hebt meegenomen kan het voorkomen dat de chauffeur deze weigerd.

Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Eigen eten en drinken mag wel, ook zal de chauffeur onderweg meerdere malen stoppen.

Vertrekinformatie vanuit Nederland

Let op: De tijden en opstaplaatsen op de tickets zijn fictief. Houd te allen tijde onderstaande informatie in de gaten, deze is altijd up to date. Tevens dien je 45 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Opstapplaats

De standaard opstapplaats van onze busreizen is Maastricht, deze opstapplaats is bij de prijs inbegrepen. Voor de overige opstapplaatsen vragen wij een toeslag van € 10,- per persoon. Deze wordt in de prijstabel direct meegerekend.

Kan ik van opstapplaats veranderen?

Tot drie weken voor vertrek kunnen we de opstapplaats voor je wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center. Mocht je de opstapplaats binnen drie weken voor vertrek nog willen wijzigen is dit te allen tijde op aanvraag. Tevens wordt voor het wijzigen van de opstapplaats wijzigingskosten in rekening gebracht.

Is het mogelijk om een stoel te reserveren?

Het is niet mogelijk om een stoel te reserveren voor jouw busreis richting Lloret de Mar of Blanes. Mocht je last hebben van wagenziekte geef dit bij het maken van de boeking door aan onze medewerkers van het Contact Center. Zij zullen dit doorgeven aan de busmaatschappij.

Ik wil geen gebruik maken van de busreis, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, geef dit direct na het maken van de boeking aan bij onze medewerkers van het Contact Center. Zij zullen de busreis aanpassen, tevens ontvang je een passende korting omdat je geen gebruik maakt van de busreis (dit kan tot uiterlijk 5 werkdagen na het maken van de boeking, buiten 6 weken voor vertrek).

Hoe laat moet ik op de opstapplaats aanwezig zijn?

Zorg ervoor dat je minimaal 45 minuten voor de aangegeven vertrektijd aanwezig bent op de plaats van vertrek. De bus vertrekt stipt op de doorgegeven vertrektijd. Zorg dan ook dat je op tijd aanwezig bent zodat de bus op tijd kan vertrekken.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om op tijd te vertrekken, maar wij zijn afhankelijk van de drukte op de weg. Houd er daarom rekening mee dat de bus later bij de opstapplaats kan arriveren.

Uitstapplaats op bestemming

De uitstapplaatsen bevinden zich altijd in de nabije omgeving van de accommodatie. Op sommige bestemmingen kan het zo zijn dat we te maken hebben met lokale wetten waardoor wij niet in staat zijn om in de directe omgeving te stoppen. Wij zijn dan genoodzaakt om te stoppen op de daarvoor bestemde plekken, deze zijn speciaal voor internationale touringcars. De plekken worden door de lokale autoriteiten aangewezen. Het kan daardoor mogelijk zijn dat je het laatste stuk naar de accommodatie moet lopen.

Let op: Door technische redenen kan er op de factuur komen te staan dat je een heen- en terugvlucht geboekt hebt. Echter, gaan jullie gewoon met de bus naar Spanje. Check de actuele vertrektijden altijd op de busreizen pagina of neem contact op met ons Contact Center.

Vertrekinformatie vanuit Spanje

De vertrektijd ligt tussen 17:00 uur en 22:00 uur op de dag van vertrek. De juiste vertrektijd wordt op bestemming door de reisleiding bekendgemaakt. Je hoort dit uiterlijk 14:00 uur op de dag van vertrek. De exacte vertrektijd kan op voorhand niet gemeld worden, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden wet.

Houd er rekening mee dat jullie de volgende dag in Nederland arriveren.

Hotels en appartementen waar je met de bus naartoe kan