Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

GOfun is een handelsnaam van Corendon International Travel B.V. (KvK 34220902). Wanneer wij het hebben over ‘Corendon’, hebben wij het ook over GOfun. Corendon is aangesloten bij de ANVR. Deze branchevereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

Corendon International Travel B.V. (KvK 34220902) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website vanaf 1 juli 2018 tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

ANVR en GOfun voorwaarden

Corendon International Travel B.V. (KvK 34220902) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen die op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website vanaf 1 juli 2018 tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

De ANVR-reizigersvoorwaarden gelden voor alle reizen die vanaf 1 juli 2018 zijn geboekt. De belangrijkste wijzigingen betreffen de aanpassingen in het kader van de Wet op de Pakketreisovereenkomst.

>> Lees hier de ANVR Reizigersvoorwaarden, geldig voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018

>> Lees hier de ANVR Reizigersvoorwaarden, geldig voor boekingen gemaakt vanaf 1 januari 2019

>> Lees hier de GOfun voorwaarden

Tijdens het maken van de reis vragen we jouw bevestiging dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden), overige ANVR-informatie en de Corendon voorwaarden. De voorwaarden worden hier nogmaals aan je getoond.

Jouw rechten bij een pakketovereenkomst

De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is mogelijk een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Corendon International Travel B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Corendon Internation Travel B.V. becschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zijn insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2303 >> Lees je hier.

Calamiteitenfonds

Corendon International Travel B.V. (KvK 34220902) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

 • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroeg moeten repatriëren.
 • Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

  Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl .

  Better holidays

  Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

  Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

  Bestrijding kindersekstoerisme

  Wij steunen actief de ANVR en ECPAT/Defence for children in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

  Verzekering

  De voorwaarden van de reis- en annuleringsverzekering geldig vanaf 1 augustus 2018 kun je hier downloaden.

  Annuleringsverzekering

  De vakantie vroegtijdig moeten afbreken? Download het schadeformulier, vul deze in en verstuur hem naar schade@corendon.nl

  Reisverzekering

  Schade opgelopen tijdens de vakantie? Download het schadeformulier, vul deze in en verstuur hem naar schade@unigarant.nl

  SGR en SGRZ

  Stichting Garantiefonds Reisgelden

  Corendon International Travel B.V. (KvK 34220902) is aangesloten bij SGR en SGRZ.

  Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) en de SGRZ-garantieregeling (www.sgrz.nl/garantieregeling) vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR of SGRZ.

  SGRZ biedt productdekking voor de zakelijke markt.

  De SGR-garantie houdt in dat de reiziger ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

  Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

  Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl of www.sgrz.nl