Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Vacature reisleiding

WE ARE LOOKING FOR YOU!

GOfun is looking for you!

Ben jij op zoek naar de vetste zomerjob OOIT? En ben jij het stralende middelpunt van elke groep, houd jij van flaneren over de boulevard, een waar sales-kanon is jouw tweede naam en wil jij werken in de zon? Stop dan met zoeken, want GOfun heeft de perfecte baan voor jou!

Voor de periode half mei t/m eind augustus 2022 zijn wij op zoek naar de crème de la crème onder de reisleiders die willen gaan knallen voor ons op één van de geweldige Zuid-Europese bestemmingen.

Als reisleider trek je niet aan het einde van de middag de deur achter je dicht om naar huis te gaan. Als reisleider ben je 24/7 ready to rumble & altijd connected voor onze gasten. Check het onderstaande profiel om te zien of deze baan op jouw lijf geschreven is.

● Kun jij vertrekken voor 11 juli 2022? Lees dan snel verder!

● Je bent graag onder de mensen en een teamspeler pur sang. Je staat er nooit alleen voor en jouw team voelt als een tweede familie. Samen rocken we de zomer!

● Multitasken? Jij doet niet anders! Jouw knappe koppie loopt niet over als je met 10 verschillende dingen tegelijk bezig bent en ondertussen op de boulevard iedereen met een vrolijke lach begroet.

● Je geeft de gasten bij aankomst een summer kick-off en vertelt hen alle ins en outs van de bestemming.

● Daarnaast weet jij als commercieel talent iedereen enthousiast te maken voor onze activiteiten en zie jij nieuwe kansen om het party-programma te verbeteren!

● Jij maakt het feestje & party ambassador is your middle name. Jij springt op de bar om iedereen op te zwepen, start een polonaise in als de muziek daarom vraagt en weet feilloos iedereen een geweldige avond te bezorgen.

● Kortom: aan alles draag jij uit het gezicht van GOfun te zijn en ben jij voor onze gasten een ware Holiday Legend!

Ben je enthousiast geworden, minimaal zes weken beschikbaar en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu! Een open en eerlijke houding is voor ons zeer belangrijk, maar daarnaast worden wij graag verrast! 

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@gofun.nl t.a.v. Roy.

Super bedankt voor je tijd en veel succes met je sollicitatie!

 

 

Klik hier om te solliciteren