Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Vacature reisleiding

GOfun is looking for you!

Ben jij het stralende middelpunt van elke groep, houd je van flaneren over de boulevard, een waar “sales-kanon” is jouw tweede naam en geef jij nooit minder dan 200% als je aan het werk bent? Stop dan met zoeken, want GOfun heeft de perfecte baan voor jou!

Voor de periode half mei t/m eind augustus 2020 zijn wij op zoek naar de crème de la crème onder de reisleiders die willen gaan knallen voor ons op één van de geweldige Zuid-Europese bestemmingen.

Als reisleider trek je niet aan het einde van de middag de deur achter je dicht om naar huis te gaan. Als reisleider ben je 24/7 ready to rumble & always connected voor onze gasten. Check het onderstaande profiel om te zien of deze baan op jouw lijf geschreven is:

  • Je bent graag onder de mensen en een teamspeler pur sang. Je staat er nooit alleen voor en jouw team voelt als een tweede familie. Samen rocken we de zomer!
  • Multitasken? Jij doet niet anders! Jouw knappe koppie loopt niet over als je met 10 verschillende dingen tegelijk bezig bent en ondertussen op de boulevard iedereen met een vrolijke lach begroet.
  • Je geeft de gasten bij aankomst een summer kick-off en vertelt hen alle ins en outs van de bestemming.
  • Daarnaast weet jij als commercieel talent iedereen enthousiast te maken voor onze activiteiten en zie jij nieuwe kansen om het party-programma te verbeteren!
  • Jij maakt het feestje & party ambassador is your middle name. Jij springt op de bar om iedereen op te zwepen, start een polonaise in als de muziek daarom vraagt en weet feilloos iedereen een geweldige avond te bezorgen.
  • Kortom: aan alles draag jij uit het gezicht van GOfun te zijn en ben jij voor onze gasten een ware Holiday Legend!

 

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu! Een open en eerlijke houding is voor ons zeer belangrijk, maar daarnaast worden wij graag verrast :)

Heb je nog vragen? Check de FAQ hieronder of stuur een mail naar mike.booijen@corendon.nl

Super bedankt voor je tijd en veel succes met je sollicitatie!

Klik hier om te solliciteren

FAQ

Hoe is het vervoer geregeld richting één van de bestemmingen?

GOfun verzorgt je heen- en terugreis naar de bestemming.

Zorgt GOfun voor huisvesting op de bestemming?

Ja! GOfun verzorgt een fijn appartement waar je meestal met meerdere collega's verblijft. 

Kan ik een voorkeur voor een bestemming opgeven?

Dat kan zeker, echter dien je voor elke bestemming open te staan. Alle bestemmingen zijn leuk, want anders zouden wij deze vanuit GOfun niet aanbieden! 

Hoe is de teamsamenstelling op de bestemmingen?

Op de ene bestemming hebben we een drukker programma dan op de andere en daarom kan de samenstelling verschillend zijn. Zo zullen er duo-bestemmingen zijn, maar ook teams van rond de 10 personen. Ook hier geldt dat we verwachten dat je voor beide openstaat.  

Moet ik een toeristische opleiding hebben gevolgd voor deze baan?

Een toeristische opleiding is geen must. Jouw enthousiasme voor deze baan is voor ons het belangrijkste.

Ik ben nog geen 20 jaar, kan ik toch solliciteren?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en indien jij denkt dat je geschikt bent, zien we je sollicitatie graag tegemoet. 

Hoe ziet de training voor reisleiders eruit?

De training vindt plaats in de meivakantie en is voor iedereen verplicht. Tijdens de GOfun trainingsdagen word je klaargestoomd voor het seizoen en zullen alle werkzaamheden van een reisleider voorbij komen. Deze training staat in het teken van workshops, rollenspellen & presentaties. De training vindt plaats in een groepsaccommodatie waar de hele groep en de begeleiding intern zullen verblijven. De training wordt geheel verzorgd door GOfun. 

Wanneer weet ik naar welke bestemming ik ga?

Tijdens de training krijg je te horen naar welke bestemming je gaat.

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?

Ons seizoen loopt van half mei t/m eind augustus, dus voor deze periode zijn wij op zoek naar de beste reisleiders. Zit je bijvoorbeeld nog op school en ben je niet de gehele periode beschikbaar? Geen probleem! Je moet minimaal 6 weken in het hoogseizoen (tussen 1 juli en 31 augustus) beschikbaar zijn. LET OP! Je moet wel uiterlijk 6 juli kunnen vertrekken!

Kan ik ook stage lopen bij GOfun?

Dat kan zeker! Ieder jaar maken we weer een aantal plekjes vrij voor stagiaires die het reisleiderschap willen leren. Solliciteren gaat via hetzelfde sollicitatieformulier. Geef dan alleen wel even aan bij 'opmerkingen' dat je sollicititeert voor een stageplaats. 

Wat zijn de verdiensten van een reisleider bij GOfun?

Tijdens de selectiedag krijg je meer informatie over de verdiensten en arbeidsvoorwaarden. 

Kan ik samen met mijn vriend/vriendin naar een bestemming?

Helaas is de kans dat je samen naar bestemming gaat zeer klein.

 

Klik hier om te solliciteren