Contact

Onze medewerkers van het Contact Center helpen je graag bij het plannen van die onvergetelijke partyvakantie, bekijk hieronder de beschikbaarheid en op welke manieren wij te bereiken zijn!

WhatsApp

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur zijn wij via WhatsApp te bereiken op 06 13 83 77 35. In het weekend ontvang je van ons zo snel mogelijk reactie.

Live chat

Via de live chat op de website kom je direct bij één van onze partyplanners terecht. Is de chat offline? Stuur ons een WhatsApp bericht!

Telefonisch contact

Je kunt ons 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer: 023 75 10 610.

Onze openingstijden zijn:

    Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
    Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
    Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Facebook

Op Facebook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur bereikbaar.

Mail

Per mail kun je al je vragen en wensen toesturen, wij zijn bereikbaar via info@gofun.nl. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Groepsaanvraag

Geen idee naar welke bestemming jij wilt? Mail het aantal personen, het budget, de gewenste vertrekperiode en naar welke bestemming je absoluut niet wilt naar info@gofun.nl en onze medewerkers helpen je bij het boeken van die onvergetelijke vakantie. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Noodgevallen

Bij noodgevallen (urgente zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag) kun je contact opnemen met je reisleiders ter plaatse. Het noodnummer ontvang je bij aankomst.

Klacht indienen

Na de vakantie kan er schriftelijk een klacht bij ons worden ingediend. Een klacht kan tot 2 maanden na terugkomst worden ingediend. Klachten die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Dit dient te allen tijde te bestaan uit een reserveringsnummer, begeleidende brief en een klachtenformulier. De klacht kan worden gemaild naar klantenservice@gofun.nl. Een andere mogelijkheid is, is om de klacht via mijn.gofun.nl in te vullen. Wij zullen de klacht binnen drie weken afhandelen.

Veelgestelde vragen

Onderaan de pagina staat een kopje ‘veelgestelde vragen’. Hier vind je al veel antwoorden op de vragen over jouw vakantie. Mocht je antwoord er niet tussen staan, dan horen wij graag van je!

Adresgegevens

GOfun

Postbus 349

1170 AH Badhoevedorp

Nederland

Betalingsgegevens

Bankgegevens: 03.12.97.16.21

ABN AMRO Bank: NL 64 ABNA 0427 1155 31

BIC/SWIFT: ABANL2A