Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Stranden Sunny Beach

Stranden Sunny Beach

Stranden op Sunny Beach

Een overzicht van de mooiste en beste stranden in en rondom Sunny Beach


Top 5 stranden op Sunny Beach

Tijdens je zon-, stap-, en chill-vakantie in Bulgarije mag natuurlijk een bezoekje aan het strand niet ontbreken... Sunny Beach heet niet voor niets Sunny Beach: oftewel zonnig strand. Rol je handdoekje uit, neem een goed boek, voetbal of beachballsetje mee en jij vermaakt je wel! Slaap je roes uit en neem af en toe een verkoelende duik in de helderblauwe Zwarte Zee. Sounds like a holiday right?! Het super chille zandstrand van Sunny Beach is 8 kilometer lang, dus er is sowieso een plekje voor je vrij! Werk aan je kleurtje of waag je aan een spannende watersport als een Banana Ride of de Crazy Couch. Vergeet je je kater liever met een ander té gek feestje? Neem dan een kijkje op Cacao Beach waar regelmatig waanzinnige festivals en party’s worden georganiseerd. Benieuwd naar de waanzinnige stranden van Sunny Beach? Je checkt ze hier!

 

Strand van Sunny Beach

Het té gekke strand van Sunny Beach is the place to be om je verloren uurtjes slaap in te halen. Niet alleen omdat dit strand dicht bij je accommodatie ligt, maar ook omdat dit een van de mooiste én bekendste stranden van Bulgarije is! 8 kilometer lang aan één stuk chillen, parasailen, eten, drinken, zwemmen en ritjes op de banaan maken. De combinatie van zand, fijne steentjes en delen met kiezels, maken dit strand ideaal voor elke vakantieganger. What about you?!

Cacao Beach

Cacao Beach ken je misschien wel van de brute Cacao Beach Club. Regelmatig worden hier de dikst strandfeestjes en festivals georganiseerd met té gekke artiesten en de populairste dj’s. Geloof ons: een beter manier om je kater te verwerken dan met een nieuwe drankje en vette party is er niet! Cacao Beach vind je in het verlengde van het strand van Sunny Beach, op zo’n 1,5 kilometer lopen vanaf het centrum. Wij kunnen écht geen reden verzinnen om het waanzinnige Cacao Beach over te slaan!

Stranden nabij Sunny Beach
Maar niet alleen vlakbij en in Sunny Beach zijn de stranden waanzinnig... Bulgarije is beschikt namelijk over nog veel meer adembenemende baaitjes en zandstranden! Omdat we deze niet voor je willen achterhouden, maken we de keuze gewoon nog iets lastiger. :) Op welk strand zie jij jezelf al keihard chillen? The choice is yours!

Golden Sands

Het lange, en zoals de naam al doet vermoeden, goudkleurige zandstrand Golden Sands ligt op circa 5,5 kilometer van het bruisende centrum van Sunny Beach. Maar niet alleen Sunny Beach is bruisend, want dit strand mag er ook zeker zijn! Rustzoekers moeten nog even verder kijken, want de beach days zijn hier aan! Waag je aan een van de uitdagende watersporten of bak lekker bruin in de branding terwijl de helderblauwe golven van de Zwarte Zee rustig tegen je aanrollen... Keihard genieten op Golden Sands! Zwaar hoor, zo’n vakantie met GOfun…

Obzor strand

Het schattige dorpje Obzor is niet alleen voorzien van een leuke winkelstraat, gezellige restaurantjes, een mooie promenade en een overdosis aan souvenirshops waar je de leukste hebbedingetjes scoort voor thuis, maar ook van een waanzinnig zandstrand! Uitgestrekt over de gehele lengte van het dorpje is hier gegarandeerd een plaatjes voor jou. Het is op Obzor strand altijd lekker rustig: ideaal dus om wat verloren uurtjes slaap in te halen! Je moet wel even reizen voordat je kan chillen op het strand van Obzor, want je vindt de kust op 33 kilometer van het centrum van Sunny Beach.

Schiereiland Sozopol

Last but not least, één van de mooiste kustplaatsen van Bulgarije: Sozopol. Na 70 lange kilometers bereik je eindelijk dit schiereiland, waarna het feest pas echt kan beginnen. Neem een kijkje in het voormalige vissersdorpje, struin door de smalle straatjes en bezoek de drie prachtige zandstranden die dit eilandje rijk is. Daar draait het tenslotte om! Hoe klinkt een rondje scheuren op een jetski, een heerlijke drankje drinken in een van de vele strandbars en een verfrissende duik in het helderblauwe water op het Kavatsite zandstrand? Als je het ons vraagt alle benodigdheden om je té gekke stranddag compleet te maken. Sounds good right?!


Kaart stranden Sunny Beach

Nu vraag jij je natuurlijk af waar je die geweldige stranden van Bulgarije vindt... Dat begrijpen wij maar al te goed. Die waanzinnige beach days tijdens je stapvakantie wil je namelijk echt niet missen! Een foto of kaartje zegt meer dan 1000 woorden, dus wagen wij ons ook gewoon niet aan een uitleg. Zoek met het kaartje in je hand zelf naar de zonnige Bulgaarse kuststroken! Do you want to go to the plage with GOfun?


Ontdek zelf alle stranden op Sunny Beach

’s Nachts feesten en overdag stranden op de stranden van Sunny Beach... Sounds like a perfect plan! Bruin bakken, een waterscooter pakken of lekker drankje scoren in een van de vele strandtenten. Doe ons ook zo’n super chille vakantie met GOfun! Check hieronder snel ons dikke aanbod accommodaties en kies jouw favoriet. De stranden, clubs en het zonnetje van Sunny Beach roepen, dus aftellen maar!

Alle vakanties op Sunny Beach