Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Uitgaan Lloret de Mar

Uitgaan in Lloret de Mar

Feesten en stappen in Lloret de Mar

Flaneer jij deze zomer op de strip van Lloret de Mar?

Aankomende zomer lekker je hoofd leegmaken na een vermoeiend schooljaar of gewoon zin in een welverdiende stapvakantie met je vrienden en vriendinnen? Dat kan nergens beter dan in het bruisende, altijd zonnige en immens populaire Lloret de Mar! De dikste clubs, de vetste feesten en de gezelligste feestgangers vind je hier. Naast dat je in Lloret de Mar super leuk kunt winkelen in de gezellige winkelstraatjes, een bezoek aan de grootste stad van Catalonië Barcelona niet overgeslagen mag worden en het geweldige strand ook een aantal middagen van je vakantie een bezoek waard is, kom je hier natuurlijk in de eerste plaats om te feesten tot diep in de nacht! Maar wat maakt het stappen in deze té gekke badplaats nou zo speciaal? Het stralende zonnetje dat hier bijna elke dag schijnt, het feestpubliek dat in grote getallen vanuit heel Europa naar deze party hotspot trekt of de waanzinnige clubs, discotheken en kroegen waar Lloret de Mar om bekend staat... Ontdek het samen met GOfun. Misschien spotten wij jou binnenkort wel op de dansvloer van de heetste clubs van Lloret de Mar!

Bekijk het aanbod op Lloret de Mar


Uitgaansgelegenheden Lloret de Mar

Wanneer de zon ondergaat leeft de bruisende badplaats Lloret de Mar helemaal op! De neonverlichting springt aan en de feestende jongeren verplaatsen zich naar de strip. Met maar liefst meer dan 300 clubs, kroegen, cafés en discotheken biedt deze partybestemming ook voor jou een té gekke hotspot. Maar met zo’n groot aanbod is de keuze reuze... Waar beleef je dat ene leuke themafeestje, waar kan je tot rust komen op dat mooie dakterras, wat is the place to be om shisha te roken en kan je ook ergens terecht voor een spetterende poolparty? Een ding is zeker: onderstaande clubs en kroegen zijn onze favorieten en wij durven te wedden dat je hier de tijd van je leven hebt!

 


Uitgaansgebieden Lloret de Mar

De strip van Lloret de Mar

Dat je in de zonnige en bruisende badplaats Lloret de Mar geweldig kunt stappen is algemeen bekend onder jongeren. Maar waar moet je zijn voor de vetste clubs en de bruutste feesten? Wij vertellen het je graag! Eigenlijk beschikt deze populaire Spaanse party hotspot maar over één uitgaansgebied. Ook wel de strip, bar street, hoofdstraat of het centrum van Lloret de Mar genoemd. Alle grote clubs en beroemde discotheken zijn langs deze straat gevestigd. Wanneer je op zoek bent naar optredens van beroemde dj’s en artiesten, de gezelligheid van duizenden feestbeesten met een verschillende nationaliteit, heerlijke drankjes en té gekke muziek, dan is Lloret jouw place to be! Van rauwe hardstijl tot Hollandse meezingers en van heerlijke loungemuziek tot top 40-hits, je komt het op de bar street van Lloret de Mar allemaal tegen. Meer gesteld op huiselijkheid en rustigere stapavonden? Dat komt goed uit! Want de ook kleinere kroegjes en knusse feestcafés kan je in Lloret de Mar in groten getale vinden. Sla een van de zijstraatjes in en ontdek het uitgaansleven in de leukste Spaanse barretjes. Flaneer door de opvallende met neonlichten versierde hoofdstraat, sla af en toe een zijstraatje in en beleef de stapvakantie van je leven in het spetterende uitgaansgebied van Lloret de Mar!


Uitbrakken na het uitgaan in Lloret de Mar

Een geheel verzorgde, spetterende en onvergetelijke vakantie naar het zonnige Lloret de Mar begint natuurlijk bij GOfun! Wil jij samen met jouw vrienden en vriendinnen aankomende zomer de Spaanse Costa Brava helemaal op z’n kop zetten? Ontdek de gezelligste kroegen en beleef de vetste feestjes! Bekijk hier onze super scherp geprijsde accommodaties en boek dé party vakantie van je leven bij GOfun! Zien we je daar?

Alle vakanties in Lloret de Mar