Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Uitgaan Marmaris

Stappen in Marmaris

Feesten en stappen in Marmaris

Flaneer jij deze zomer op de barstreet van Marmaris?

Uitgaan in Marmaris, de populaire Turkse badplaats is een beleving op zich. Dat kunnen we niet uitleggen, dat moet je echt zelf ervaren! Nergens is het aanbod aan openlucht discotheken zo groot en de capaciteit van de clubs zo hoog als hier. Dansen, sjansen en losgaan binnen in de club, maar toch in de verkoelende buitenlucht. Zeg nou zelf: hoe vaak maak je dat mee? Waanzinnig als je het ons van GOfun vraagt!
Tussen het eten, feesten, stappen en drinken door nog tijd over? Boek dan een leuke excursie, waag je aan een spannende watersport in de haven van Marmaris of shop till you drop tegen hele scherpe prijzen in de sfeervolle bazaar! In deze geweldige badplaats verveel je je geen moment. Maar vergeet vooral je vakantie in Turkije niet extreem goed te beginnen met een heerlijk ontspannen behandeling in de hamam! Je geniet niet alleen van een overheerlijke scrub behandeling en massage, maar dit relaxte verzorgingsritueel helpt ook een handje bij het bruiner worden. Mooi, want zo zal het thuis niemand ontgaan dat jij op vakantie bent geweest!
Met GOfun naar het bruisende, spetterende, té gekke en waanzinnige Marmaris is gegarandeerd een héél goed idee! Join jij ons ook deze zomer? Wij laten je met alle liefde en plezier de hotspots van dit partypaleis zien. Tot dan!

Bekijk het aanbod op Marmaris


Uitgaansgelegenheden Marmaris

De beste clubs en kroegen in Marmaris

Samen met 4000 andere feestbeesten uit je dak gaan, verschillende themafeestjes ontdekken waaronder de neon-splash party en Dutch night of tijdens het dansen al een beetje afkoelen in de openlucht discotheken en clubs. Voor dit alles en nog veel meer is Marmaris the place to be! Struinend door de gezellige en drukke barstreet weet je misschien niet zo snel waar je welke clubs en discotheken de moeite waard zijn. Laten wij dat nou wel weten!
Zet jij samen met GOfun en je vrienden aankomende zomer deze Turkse badplaats volledig op z’n kop? Meet ons in onze favoriete feesttenten! Je leest hier bij welke té gekke party hotspots je moet zijn bij het uitgaan in Marmaris.

 


Uitgaansgebieden Marmaris

De barstreet en Long Beach

De populaire Turkse badplaats Marmaris beschikt over twee bruisende uitgaansgebieden die je niet mag overslaan tijdens je feestvakantie: de barstreet en Long Beach.

Long Beach Marmaris

Long Beach is, zoals de naam al zegt, een lang strand. Op de boulevard van Long Beach, die ook wel de strip van Marmaris wordt genoemd, vind je een aantal super toffe uitgaansgelegenheden waar je terecht kunt voor een heel goed feestje! Kies je voor een van de vele pubs, restaurantjes, dance- of karaokebars? Wij zeggen: pak ze gewoon allemaal! Begin de avond goed met een stevige maaltijd op het terras van een restaurant, schiet een pub in voor een lekker drankje en verplaats je vervolgens naar de karaokebar om je zangtalent te laten horen. Tegen de klok van 00.00 uur sluiten de meeste tenten op de boulevard van Long Beach en is het tijd om je in het échte nachtleven van Marmaris te storten. Laat de rustigere strip voor wat het is en verplaats je naar de drukke en o zo gezellige barstreet!

Barstreet Marmaris

De barstreet is een lange smalle zijstraat van de boulevard waar het in het hoogseizoen elke avond goed druk is. Met een lange rits aan bars, kroegen, discotheken en clubs beleef je hier gegarandeerd de mooiste avonden van je stapvakantie! Nog geen idee waar je vanavond het beest in jezelf los wil laten? De vele proppers die je in de barstreet tegenkomt zullen je zeker een goed advies geven! Misschien sleep je er ook nog wel een gratis shotje of leuke deal uit...


Uitbrakken na het uitgaan op Marmaris

Een geheel verzorgde, spetterende en onvergetelijke vakantie naar het zonnige Marmaris begint natuurlijk bij GOfun! Wil jij samen met jouw vrienden en vriendinnen aankomende zomer deze populaire Turkse badplaats helemaal op z’n kop zetten? Ontdek de gezelligste kroegen en beleef de vetste feestjes! Bekijk hier onze super scherp geprijsde accommodaties en boek dé feestvakantie van je leven bij GOfun! Zien we je daar?

Alle vakanties in Marmaris