Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Activiteiten Jongerenvakantie

Alle activiteiten op je jongerenvakantie

De beste activiteiten op je partybestemming

Wil jij deze zomer niks missen op je partybestemming? Wij hebben voor jou alle excursies en activiteiten op onze partybestemmingen op een rijtje gezet:

Activiteiten Sunny Beach

Deze super populaire Bulgaarse badplaats heeft alle ingrediënten voor een topvakantie. Wat denk je bijvoorbeeld van een supervette kroegentocht, club tour of Full Moon Party? Genoeg activiteiten in Sunny Beach, de optie ‘vervelen’ staat zeker niet op de to do-lijstje voor tijdens je feestvakantie!

Top 3 accommodaties in Sunny Beach

Alle activiteiten in Sunny Beach

Activiteiten Mallorca

Vervelen op Mallorca? Want wat denk je van een spetterende poolparty, feesten op de partyboat terwijl je poepiebruin wordt of gaan met die banaan tijdens een supersnelle banana ride? Er is genoeg te zien, doen en beleven in Mallorca. Vervelen op Mallorca is zeker een No Go tijdens je feestvakantie!

Top 3 accommodaties in Mallorca

Alle activiteiten op Mallorca

Activiteiten Kos

Twijfelde je nog over de bestemming voor je party holiday? Dan sturen wij je wel naar een van onze favoriete party hotspots: Kos! Geniet van een relaxing cruise, drink een lekker drankje op de boulevard of huur een scooter en ontdek dit Griekse eiland zelf. Op andere dagen slaap je je roes uit op een van de stranden.

Top 3 accommodaties in Kos

Alle activiteiten op Kos

Activiteiten Chersonissos

Feest mee tijdens een kroegentocht of kom chillen op het strand van Starbeach. Je verwacht het misschien niet, maar naast feesten is er nog veel meer te doen op het grootste eiland van Griekenland. Watersporten, een scooter huren of een dag rondhangen in het waterpark.

Top 3 accommodaties in Chersonissos

Alle activiteiten in Chersonissos

Activiteiten Albufeira

Er is genoeg te doen en te zien in Albufeira. Wat dacht je van een vette jeepsafari waarbij je het binnenland en de kustlijn bezoekt of spot dolfijnen tijdens een relaxed boottripje, beleef een super vette poolparty, of geniet van een heerlijke BBQ op het strand van Albufeira.

Top 3 accommodaties in Albufeira

Alle activiteiten in Albufeira

Activiteiten Lloret de Mar

Het bruisende en geliefde Lloret de Mar heeft overdag genoeg voor je in petto! Wat denk je van een super chille relaxdag op het strand, een mega activiteit waarbij de adrenaline met een bloedgang door je lichaam raast of een dag naar hartenlust shoppen in verschillende geweldige winkelstraten? Geen probleem in Lloret de Mar!

Top 3 accommodaties in Lloret de Mar

Alle activiteiten in Lloret de Mar

Activiteiten Laganas

Klaar voor wat avontuur en activiteiten op Laganas, dan heeft het eiland je genoeg te bieden. Ontdek de stranden, helderblauwe zee en het typisch Griekse landschap. Zakynthos er helemaal klaar voor om door jou ontdekt te worden.

Top 3 accommodaties in Zakynthos

Alle activiteiten op Laganas