Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Stranden Jongerenvakantie

Alle stranden op je jongerenvakantie

De beste stranden op je partybestemming

Wil jij deze zomer chillen op de mooiste stranden? Wij hebben voor jou alle stranden op onze partybestemmingen op een rijtje gezet:

Stranden Sunny Beach

Een overzicht van de mooiste en beste stranden in en rondom Sunny Beach. Het strand heet niet voor niets Sunny Beach: oftewel zonnig strand. Rol je handdoekje uit, neem een goed boek, voetbal of beachballsetje mee en jij vermaakt je wel!

Top 3 accommodaties in Sunny Beach

Alle stranden in Sunny Beach

Stranden Mallorca

Een overzicht van de mooiste en beste stranden op Mallorca. Eén van die toeristische trekpleisters die je niet wil of eigenlijk mag overslaan zijn de super chille stranden op Mallorca. Ontdek het parelwitte zand, de azuurblauwe zee en tropische palmbomen!

Top 3 accommodaties in Mallorca

Alle stranden op Mallorca

Stranden Kos

Uitbrakken op het strand is natuurlijk iets wat erbij hoort tijdens je stapvakantie op Kos met je vrienden. Gelukkig heeft dit zonnige party-eiland genoeg mooie stranden waar je goed kunt relaxen. Check een overzicht van de mooiste stranden op Kos.

Top 3 accommodaties in Kos

Alle stranden op Kos

Stranden Chersonissos

Neem je zonnebrand mee en geniet een middagje van de zon op het strand tijdens je vakantie in Chersonissos. Ga naar Starbeach of kies een ander gedeelte langs de boulevard. Een overzicht van de mooiste en beste stranden in en rondom Chersonissos.

Top 3 accommodaties in Chersonissos

Alle stranden in Chersonissos

Stranden Albufeira

Uitbrakken op de mooiste en vetste stranden bij Albufeira! Natuurlijk kan je je kater uitslapen in bed, maar het is veel lekkerder om op je handdoekje aan je kleurtje te werken. Een overzicht van de mooiste en beste stranden in en rondom Albufeira.

Top 3 accommodaties in Albufeira

Alle stranden in Albufeira

Stranden Lloret de Mar

Als je tijdens je roes uitslapen toch af en toe je ogen opent is het wel leuk als je naast je vrienden of vriendinnen nog kunt genieten van een fraai uitzicht op het zandstrand en de zee. Bekijk de mooiste en beste stranden bij Lloret de Mar!

Top 3 accommodaties in Lloret de Mar

Alle stranden in Lloret de Mar

Stranden Laganas

Aan het strand liggen op het Griekse eiland Zakynthos? Zodra je uit het vliegtuig stapt heb je de summervibes al te pakken. Check hier een overzicht van de mooiste en beste stranden in en rondom partybestemming Laganas!

Top 3 accommodaties in Zakynthos

Alle stranden op Laganas

Stranden Blanes

Aan je kleurtje te werken? Ga dan naar het strand aan Blanes! Laten wij nou net de mooiste stranden voor jou hebben uitgezocht. Handig, zodat jij weet waar je je handdoekje neer moet leggen om te chillen tot de max! Lees hier verder.

Alle stranden op Blanes