Laagste prijsgarantie

Indien je jouw reis bij een andere reisorganisatie tegenkomt voor een lagere prijs, dan krijg je van ons het verschil retour, met een extra korting van 20 euro! Om van de laagste prijs gebruik te maken dien je een volledig verzorgde vakantie te boeken. Tevens dient de aanvraag aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • De reis dient precies hetzelfde te zijn. Dit wil zeggen dat de vertrekdatum en de luchthavens hetzelfde zijn. Hetzelfde geldt voor de accommodatie, verblijfsbasis en kamerindeling.
  • De prijs van de reis bij de concurrent dient boekbaar te zijn. Speciale aanbiedingen worden bij beoordeling van de laagste prijs garantie niet meegenomen.
  • De reis die je bij een andere touroperator ziet moet onder dezelfde voorwaarden boekbaar zijn (ANVR en SGR). De laagste prijsgarantie kan niet gebruikt worden op het aanbod van buitenlandse aanbieders.
  • Wanneer je gebruik wilt maken van de laagste prijsgarantie dient de desbetreffende reis gereserveerd te worden. De laagste prijsgarantie is op aanvraag, zodra deze akkoord komt, is de boeking definitief en kan er niets meer gewijzigd worden aan de reis.
  • Na goedkeuring van de laagste prijsgarantie, is het niet mogelijk om nog verdere kortingen in de boeking te laten verwerken.
  • Indien het totaalbedrag al is voldaan, kan er geen gebruik worden gemaakt van de laagste prijs garantie.

Indien jouw reis voldoet aan bovenstaande voorwaarde kun je binnen 5 dagen na het maken van de boeking een aanvraag indienen per mail aan info@gofun.nl. Aanvragen die later binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

De laagste prijsgarantie is eenmalig toepasbaar per boeking, deze dient binnen 5 dagen na het maken van de boeking ingediend te zijn.