Maandag t/m vrijdag:
10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:
09:00 – 18:00 uur
Zondag:
10:00 – 20:00 uur

Laagste prijsgarantie

Bij GOfun weet je zeker dat je goed zit, want hier heb je de garantie dat je boekt tegen de allerlaagste prijs! Indien je jouw reis bij een andere reisorganisatie tegenkomt voor een lagere prijs, dan krijg je van ons het verschil retour, met een extra korting van €20. Bovenstaande is alleen van toepassing wanneer er een volledig verzorgde vakantie is geboekt.

  • De reis dient identiek te zijn aan hetgeen dat wordt aangeboden bij een andere touroperator. Dit wil zeggen dat de vertrekdatum, luchthaven, accommodatie, verblijfsbasis en kamerindeling overeenkomstig zijn.
  • De reis die wordt aangeboden bij een andere touroperator moet onder dezelfde voorwaarden te boeken zijn (ANVR & SGR). De laagste prijsgarantie is niet van toepassing bij het aanbod van een buitenlandse touroperator.
  • Wanneer je gebruik wilt maken van de laagste prijsgarantie, dient de desbetreffende reis gereserveerd te worden. De laagste prijsgarantie is hierbij op aanvraag en zodra deze akkoord komt, is de boeking definitief.
  • Na goedkeuring van de laagste prijsgarantie, is het niet mogelijk om verdere kortingen in de boeking te laten verwerken.
  • Indien het totaalbedrag al is voldaan, kan er geen gebruik worden gemaakt van de laagste prijsgarantie.
  • De laagste prijsgarantie is eenmalig toepasbaar per boeking en deze dient 5 dagen na het maken van de boeking ingediend te zijn bij >info@gofun.nl.